Velkommen!

LIV er en side viet litteraturen i Vestfold.
Her finner du blant annet bokanmeldelser, referat fra forfattertreff og andre nyheter innen Vestfold-litteraturen. Målsetningen vår er å dekke det meste som blir skrevet og skjer innen litteratur i fylket vårt, så har du et tips om et litteraturarrangement eller en ny bok som kommer, send oss en melding:-)

Er du en bokhandel eller et forlag som har lyst til å sponse oss? Ta kontakt!

100 år med Tour de France

Lørdag starter Tour de France for hundrede gang, og i disse dager lanseres også den offisielle jubileumsboken for Tour de France. Forfatter o goversetter av den tre kilo tunge boken er Håvard Solerød fra Tønsberg. Boken er 416 sider tykk, inneholder over 600 bilder og er en utvidet versjon av den engelske utgaven av boken. Og i denne utgaven er selvfølgelig også de norske rytterne på plass.

Forlaget skriver dette om boken:

Tour de France er det største og mest glamorøse av alle sykkelritt! I denne boken finner du hundrevis av historier, upubliserte bilder og statistikk: berømte lag og høye fjell om har bidratt til å gjøre Tour de France til en av de mest spennende og mest populære sportsbegivenheter i verden. Alt levende dokumentert med fantastiske actionfoto.

Her kan du også lese om slagene om trøyene – den gule (ledertrøyen), den rødprikkede (klatretrøyen), den grønne (poengtrøyen), den hvite (ungdomstrøyen), den røde (Lanterne Rouge – siste rytter) og flere andre trøyer det har vært kjempet om siden touren startet i 1913. Boken vil i tillegg omtale alle de norske Tour de France-rytterne med eksklusive intervjuer, der de forteller om sine opplevelser i forbindelsen med touren. Boken er oversatt av Håvard Solerød, redaktør for magasinet Procycling.

Vist 101 ganger. Følges av 1 person.

Nye bilder